Schildersbedrijf Tuindorp - Sinds 1999

Bel ons: 074-242 22 20 of 06 30 36 36 87

Schildersbedrijf Tuindorp

Diensten

Schilderwerken

Wij zorgen voor schilderwerk zowel binnen als buiten van woningen, projecten, nieuwbouw en monumentale panden en bedrijven. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in houtrotreparaties en kitwerken. Bij al onze werkzaamheden gebruiken wij de beste verf, lak en onderhoudsproducten. Service, kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit komen op de eerste plaats. Uw werkzaamheden zijn bij ons in goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor U uitgevoerd.

Behangen

Particuliere en zakelijke klanten hebben een uitgebreide keuze uit een gevarieerd scala aan soorten behang en wandbekledingen. Naast het traditionele behang wordt steeds vaker gekozen voor vinyl behang, fotobehang, behang in hout structuren, glasweefsel behang etc. De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang. Dit behang is als ondergrond geschikt voor bijna elk type muurverf en geeft uitstekende resultaten. Glasweefsel is behalve milieuvriendelijk ook scheuroverbruggend en wordt daarom vaak gebruikt bij nieuwbouwwoningen.

Glaszetten

Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of U nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt U veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas? Of zat U meer te denken aan hoogrendmentsglas (HR++), vier seizoenenglas of hardglazen deuren? Schildersbedrijf Tuindorp regelt het voor U.

Over

Schildersbedrijf Tuindorp voert uw schilderwerken uit, zowel binnen als buiten. Het grootste deel van onze klanten is particulier, daarnaast leveren we onze diensten ook aan midden- en kleinbedrijf, woningbouwverenigingen etc.

Projecten

  • Buitenwerk particulier
  • Binnenwerk particulier
  • Houtrot reparatie
  • Woning Tuindorp
  • Woning Hengelose Es

Locatie