Pierre monteuxstraat 287558 EA Hengelo

Diensten

Schilderwerken

18920871_1365020443592695_3120139840908067783_o
Wij zorgen voor schilderwerk zowel binnen als buiten van woningen, projecten, nieuwbouw en monumentale panden en bedrijven. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in houtrotreparaties en kitwerken. Bij al onze werkzaamheden gebruiken wij de beste verf, lak en onderhoudsproducten. Service, kwaliteit, duurzaamheid en continuïteit komen op de eerste plaats. Uw werkzaamheden zijn bij ons in goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor u uitgevoerd.

Glaszetten

glaszetten
Glas is er in vele soorten en maten. Zoveel wensen, zoveel smaken en zoveel toepassingen. Of u nu op zoek bent naar enkele of dubbele beglazing voor bijvoorbeeld een schuurdeurtje, of op maat geleverd glas voor een complete woning of bedrijfspand. Wilt u veiligheidsglas, brandvertragend glas, gematteerd glas? Of zat u meer te denken aan hoogrendmentsglas (HR++), vier seizoenenglas of hardglazen deuren? Schildersbedrijf Tuindorp regelt het voor u.

Behangen

behangen
Particuliere en zakelijke klanten hebben een uitgebreide keuze uit een gevarieerd scala aan soorten behang en wandbekledingen. Naast het traditionele behang wordt steeds vaker gekozen voor vinyl behang, fotobehang, behang in hout structuren, glasweefsel behang etc. De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang. Dit behang is als ondergrond geschikt voor bijna elk type muurverf en geeft uitstekende resultaten. Glasweefsel is behalve milieuvriendelijk ook scheuroverbruggend en wordt daarom vaak gebruikt bij nieuwbouwwoningen.
  • Al sinds 1999 een begrip in Twente
  • Gedegen kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit
  • Voor particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders en aannemersbedrijven.