Pierre monteuxstraat 287558 EA Hengelo

Over ons

Schildersbedrijf Tuindorp is een zelfstandig en onafhankelijk schildersbedrijf gevestigd in Hengelo (Overijssel). Sinds de oprichting in 1999 heeft het bedrijf onder leiding van André Satink zich ontwikkeld tot een middelgroot schildersbedrijf. Op 1 januari 2015 werd schildersbedrijf Tuindorp overgenomen door Michel Janssen.

Door een specialisatie in schilderwerk, behang- en wandafwerking en glaszetten zijn er reeds veel projecten succesvol uitgevoerd. Als gevolg van een juiste combinatie van kennis, kunde, ervaring, betrokkenheid en klantvriendelijkheid wordt onze klantenkring gevormd door particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders en aannemersbedrijven.

Schildersbedrijf Tuindorp voert uw schilderwerken uit, zowel binnen als buiten. Schildersbedrijf Tuindorp staat voor gedegen kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit tegen concurrerende prijzen.

Na het ontvangen van een vrijblijvende offerte is de keuze aan u. De keuze voor Schildersbedrijf Tuindorp zal beslist een goede keuze zijn. Of het nou gaat om een eenmalige schilderbeurt of om planmatig onderhoud.

  • Bel vandaag nog voor een afspraak: 074-242 22 20
  • Vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte
  • Al sinds 1999 een begrip in Twente
  • Gedegen kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit
  • Voor particulieren, bedrijven, vastgoedbeheerders en aannemersbedrijven.